Sebarealizácia

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Život je radosť

Prajem všetkým ľuďom čo čítajú môj blog pekný večer. Hádam sa našiel aspoň jeden čitateľ :) Chcem niečo napísať o živote a prečo je pre mňa život radosť. Pred pár mesiacmi ale skorej už to bude o dva mesiace rok čo som sa rozišiel zo svojou životnou láskou. Ako to býva po rozchode ten čo miloval viac toho to aj bolí viac. Rozchod priniesol pre mňa nové situácie a zásadné zmeny do môjho života. Vždy som túžil robiť niečo viac ako len sedieť pred televízorom po práci alebo strácať čas na facebooku. Po rozchode som si začal hľadať prácu v zahraničí. Cítil a potreboval som si chvíľu odpočinúť od môjho rodného mesta. Vo februári 2012 som vycestoval do Veľkej Británie. A tu sa to všetko začalo. Vždy som bol podnikavý tip a vždy ma zaujímalo ako sa môžem zdokonaliť a ako môžem na sebe pracovať a ďalej rásť. Začal som teda vo svojom voľnom čase hľadať na internete nové výzvy a postoje, ktoré ma posunú v pred. Pred tým som nič také nerobil a teraz bez toho nemôžem byť. Našiel som rôzne prísahy, motivácie a články ktoré zmenili môj život. Každý deň si tri krát čítam prísahy úspechu a hľadám motivačné články a zisťujem, že život je pre mňa krásny taký aký je aj keď nie je ružový. Mám ťažkú prácu, som ďaleko od domova a chýba mi môj pes ale cez rôzne články a motivácie viem, že je to tá správna cesta ktorou som sa vybral. Môj život konečne dostal smer. Viem kam chcem ísť a čo chcem dosiahnuť vo svojom živote. Preto prajem všetkým ľuďom aby našli svoj životný smer, aby vedeli čo od života chcú, aby im život prinášal radosť a lásku tak ako mne. Stačí len trocha chcieť a človek dosiahne to po čom v živote túži. Treba spraviť len prví krok vpred a potom ďalší a ďalší. Nie je to nič ťažké. Ta zmena za to stojí. Ja len dúfam, že môj článok Vás aspoň trochu zaujal a zamyslíte sa trochu nad svojim životom. Ak ste práve šťastný tak kde ste a robíte to čo vás baví tak je to super. Ale ak máte pocit, že niečo nie je v poriadku tak to zmente. Prajem Vám krásny deň.

Život je radosť | stály odkaz

Komentáre

  1. držím palce
    je fajn čítať o úspechoch..:-)
    publikované: 22.08.2012 23:39:18 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. tak
    ti želám v radosti život celý...by povedal si raz vnúčatám:môj život bol skvelý!!!
    :-)
    publikované: 23.08.2012 14:54:44 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Veľká vďaka
    ani som neočakával, že si to niekto prečíta. To som veľmi rád že si pár ľudí kliklo na môj blog a aj som veľmi vďačný aj za dva komentáre :)) ďakujem
    publikované: 23.08.2012 21:04:24 | autor: ello (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014